Blog

Ako sa starať o psie labky v zime?

Ako sa starať o psie labky v zime?

Starostlivosť o psie labky je často podceňovaná a majitelia psov ich riešia až keď nejaký problém vznikne. Zaslúžia si však našu preventívnu pozornosť a to obzvlášť v zime.


Ako vybrať granuly pre psov.

Ako vybrať granuly pre psov.

Priniesli ste si domov šteniatko alebo už psíka doma máte, resp. sa vekovo začal radiť medzi seniorov, a začínate riešiť dilemu čím kŕmiť? Trh s granulami je preplnený značkami granúl najrôznejšej kvality a naozaj nie je ľahké sa v nich zorientovať. 


Prvý mesiac so šteniatkom.

Prvý mesiac so šteniatkom.

Tak ako, už ho máte doma? Skvelé! Alebo miestami ani nie? Prepadáte občas panike, k čomu ste sa to zaviazali? Nebolo by to nič zvláštne, môžete byť pokojní. Mať doma zrazu šteniatko je veľká zmena.


Ako správne voziť psa v aute?

Ako správne voziť psa v aute?

Môže sa voziť pes na prednej sedačke? Patrí pes na zadné sedačky? Do kufra? Alebo musí mať klietku? Vidieť psa v aute na cestách môžeme všelijako. Ktorá je legislatívne správna možnosť a ktorá je tá najbezpečnejšia pre vášho štvornového parťáka aj pre ostatných spolucestujúcich?


Má môj pes depresiu?

Má môj pes depresiu?

Hoci depresiu u našich psích parťákov nemožno definovať tak ľahko ako u nás, tu nájdete niekoľko tipov, ktoré môžno aplikovať ak si myslíte, že je váš psík na dne.


Pes a hračky

Pes a hračky

Očká plné očakávania, vrtiaci chvostík a v papuľke hračka. Takéto krásne privítanie Vám dokáže hneď rozjasniť aj horší deň. Tak neváhajte a opätujte Vášmu psíkovi jeho lásku tým najlepším spôsobom a to spoločne stráveným časom. 


Vedia sa psy usmievať?

Vedia sa psy usmievať?

Ak to vyzerá ako ľudský úsmev a znamená to, že pes je štastný, prečo by sme nemohli povedať, že sa pes usmieva?


Najlepšie zimné bundy 2018

Najlepšie zimné bundy 2018

Bývate v oblasti, kde sú silné zimy? Radi sa prechádzate so psíkom po zamrznutých a zasnežených lúkach? Tak práve pre vás tu máme hodnotenie zimných oblečení rôznych značiek, ktoré pripravila Nancy Trucker, popredná trénerka psov.

Ďalej