Bardog Hypo Lamb 60
Vyrobené podľa najnovších poznatkov vedy a výživy na správne stravovanie psov. Suroviny sú zachované bez technologických úprav a to prírodnom stave lisované za studena. Krmivo je určené pre psov s alergiou na iné mäsa. Tu je v krmive len jeden druh mäsa a to je JAHŇACIE. Krmivo má vysoký podiel mäsa a ryže tým má vysokú energetickú hodnotu 3662 KJ. Nižšie dávky kŕmenia, vysoká stráviteľnosť, minimálne zaťaženie tráviaceho ústrojenstva. Spojivo pre zlisovanie je použité prírodné mleté hovädzie škvarky. Všetko v prírodnom stave, bez chémie a tužidiel. Suroviny majú certifikát GMP +
Zloženie: Surové sušené jahňacie mäso 60%, hnedá ryža mletá 13%, cirok, rohovník, repný rezeň, ryžové klíčky, pivné kvasnice, ovocie, zelenina a byliny všetko v sušenom stave, lecitín, L-karnitín ktorý stimuluje metabolizmus tukov, inulín, taurín, chondroitín sulfát, glukosamín sulfát, probiotiká. Pravý lososový olej omega 3 a 6 mastné kyseliny, FOS.
Nutričné zloženie: Hrubý proteín 24%, Hrubý tuk 11%, Vláknina 3,9%, popol 7,9%, vlhkosť 10%, vápnik 1,7%, fosfor 1,1%, jód 1,5 g, lecitín 1,8 g, sodík 0,3 mg, horčík 0,12 mg, železo 210 mg, meď 5 mg, vit. C 75 mg, vit. E 250 mg, vit. A 15000 IU, vit. D3 1500 IU, vit. B 16,5 mg
Energetická hodnota kcal / kg 3662
Váha psa Denná dávka (g)
1 - 5 kg 30 - 105
5 - 10 kg 105 - 175
10 - 20 kg 175 - 295
20 - 40 kg 295 - 465
40 - 60 kg 465 - 590
nad 65 kg 11 g / kg telesnej hmotnosti
Dávkovanie je orientačné.
Vek psa | Dospelý |
---|---|
Veľkosť plemena | Všetky plemená |
Veľkosť balenia [kg] | 12 |
Zloženie | Jahňa |
Proteíny % | 24,00% |
Tuky % | 11,00% |
Popoloviny % | 7,90% |
Vlhkosť % | 10,00% |
Vláknina % | 3,90% |
Vápnik % | 1,70% |
Fosfor % | 1,10% |
Energetická hodnota | 3662 kcal/kg |
Druh krmiva | Lisované za studena , Monoproteín - hypoalergénne , Normálna aktivita |

Ako kŕmiť psa
Problematika kŕmenia je pomerne obšírna. Preto sa ju pokúsime poňať čo najjednoduchšie a nezahltiť Vás kvantom informácií o tom, čo Váš psík jesť má a čo nie. Zoberme to teda pekne po poriadku.